STEIGERBOUW ZAKELIJK

steigerbouw zakelijk OSA Arnhem

Als aannemer, stukadoor, schilder, een ander bedrijf of vergelijkbaar heeft u een opdracht aangenomen voor buitenschilderwerk, renovatie of andere werkzaamheden aan een gevel, dakkapel of dak van een bedrijfspand, woonhuis of een pand van een VVE. Voor de uitvoering van de werkzaamheden huurt u bij SBA Steigerbouw Arnhem uw rolsteigers, loopbruggen, dakkapelsteigers en uitwijkconsoles die wij voor u plaatsen.

Veilige steigerbouw

Veiligheid voor gebouw en mens zijn voor ons de basis. Onze ervaren steigerbouwers maken een betrouwbaar ontwerp en plaatsen en monteren vervolgens de steigers. Onze experts hebben de kennis van steigermateriaal en zijn snel, zeker bij lastig in te steigeren panden met veel uitbouwen en erkers. Bijkomend voordeel voor u: u bent geen tijd kwijt aan het opbouwen en afbreken van de steiger. Uw medewerkers kunnen van de ene opdracht direct door naar de volgende klus met hun eigen werkzaamheden.

Volledige service voor elk bedrijf

Onze steigerbouwers leveren de steigers af op uw projectadres, bouwen de steiger op volgens de veiligheidsnormen en voorschriften en voorzien hem van een veiligheidslabel. De steigers zijn periodiek gekeurd en voldoen aan alle wettelijke veiligheidseisen. Met windreducerend gaas en regenkappen zijn uw medewerkers  beschermd tegen zon, wind en regen en maakt doorwerken tijdens alle weersomstandigheden mogelijk. Daarnaast voorkomt u stofoverlast voor omwonenden en vallend materiaal blijft binnen het gaas. Moet de steiger tussentijds verplaats worden, dan zorgen wij daar voor. Zodra de werkzaamheden afgerond zijn breken wij de steiger af en nemen hem retour. Heeft u kortstondig een hoogwerker nodig, dan leveren wij die met gecertificeerd personeel om hem te bedienen.

Vergunning

Op sommige locaties is voor de steigerbouw een vergunning voor ‘oneigenlijk gebruik van de gemeentegrond’ nodig. Deze aanvraag en eventuele verlenging bij uitloop van de planning regelen wij voor u. Hieraan zijn kosten voor leges verbonden.

Tarief steigerbouw

De kosten voor huur zijn afhankelijk van het benodigd steigermateriaal en omvang van het pand. Voor een pand met veel uitbouwen en erkers of een exacte prijsopgave vraagt u een offerte op maat aan. De maten en huurperiode zijn uitgangspunt. Mochten de werkzaamheden langer omvatten dan verwacht, dan kun je simpelweg de huurperiode verlengen. Wij putten uit een grote voorraad steigermateriaal.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?

WIJ ZIJN ER VOOR U

BENT U BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

WIJ ZIJN ER VOOR U

BENT U BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?