OVER ONS

over ons Steiger bouwen sba
Onderhouds service arnhem Steigerbouw sba

Veiligheid voor mens en omgeving is het allerbelangrijkste als het gaat om steigerbouw. SBA Steigerbouw Arnhem heeft jarenlange ervaring in het ontwerp van solide steigerconstructies en het opbouwen daarvan. Hoeveel erkers, uitbouwen en lastig de architectuur van een pand ook is, wij bouwen een constructie waarop iedereen zijn werk in alle veiligheid op hoogte uit kan voeren. Hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe leuker wij het vinden.

SBA. Nr 1 in veilig werken op hoogte

Het risico op ongevallen bij een ondeugdelijk geplaatste steiger is groot. Als een steiger omvalt, is de ramp niet te overzien. Hiervoor wil je niet aansprakelijk zijn. Plaatsing laat je daarom aan een expert over. Veiligheid staat bij ons op nummer 1, daarom bouwen onze ervaren steigerbouwers de steiger voor u op. Of het nu gaat om een simpele rolsteiger voor binnenwerk tot een dakkapelsteiger. Wij zorgen ervoor dat elke locatie en werkplek bereikbaar is. De medewerkers van SBA hebben een VCA-opleiding en dragen zo nodig persoonsbeveiligingsmiddelen zoals helm, gordel en speciale schoenen. Uiteraard wordt ons steigermateriaal periodiek gekeurd volgens de NEN2718-norm. Daarnaast krijgt elke steiger na plaatsing een veiligheidslabel.

Groot assortiment aan steigermateriaal

Wij putten uit een groot assortiment steigermateriaal. Dit omvat niet alleen rolsteigers, dakkapelsteigers, loopbruggen en uitwijkconsoles. Ook leveren wij beschermingsmateriaal zoals regenkappen en windreducerend gaas. Uitloop van werkzaamheden en daarmee onvoorziene verlenging van de huurperiode is daarom geen punt. De levertijd van SBA is kort en door onze expertise bouwen we een steiger in een mum van tijd op. Dient de steiger tussentijds verplaatst te worden, dan zorgen wij daarvoor. Ook hebben wij een hoogwerker met gecertificeerd personeel beschikbaar voor bedrijven voor kortstondige werkzaamheden.

Bedrijf en particulier

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij SBA terecht. Wij maken een ontwerp, leveren de steiger af, bouwen hem op, verplaatsen hem zo nodig en breken de steiger af wanneer u dat wenst. Heeft u een vergunning nodig voor plaatsing, ook dat nemen we u uit handen. U kunt zich richten op uw werkzaamheden, wij garanderen dat u uw werk veilig kunt doen.
Meer weten over het huren van een steiger of over ons? Bel 026 445 50 82

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?

WIJ ZIJN ER VOOR U

BENT U BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

WIJ ZIJN ER VOOR U

BENT U BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?