STEIGERBOUW PARTICULIER

Particulier steigerverhuur

Steigerverhuur

U zoekt een particulier steigerverhuur bedrijf want uw woning is toe aan onderhoud of renovatie. Dat doet u het liefst zelf. Echter heeft u wel een steiger nodig om tot de nok van het dak te komen. Een rolsteiger huren is zo geregeld. Daarentegen komt bij het ophalen en opbouwen meer kijken. Zo heeft u een auto met een aanhanger nodig. Daarbij is expertise en mankracht nodig om de steiger veilig te plaatsen. Als particulier kan dit ontzettend lastig zijn. U moet er niet aan denken wat er kan gebeuren als een steiger ondeugdelijk is neergezet. Dan bent u zelf aansprakelijk.

Expert in particulier steigerverhuur

SBA Steigerbouw Arnhem is de specialist op het gebied van aluminium steigerverhuur en -bouw. Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom monteren en demonteren onze ervaren steigerbouwers de steigers voor u. Het steigerontwerp garandeert veiligheid, stabiliteit en dat de locatie bereikbaar blijft. Wij voorzien de steiger desgewenst van windreducerend gaas en regenkappen. Hierdoor bent u tijdens het werk beschermd tegen zon, wind en regen. Bovendien beperkt u de stofoverlast en kan materiaal niet onbesuisd naar beneden vallen.

Flexibel

Het kan voordelig zijn om eerst de voorkant van uw pand in te steigeren en nadat uw werkzaamheden zijn voltooid de achterkant. Onze monteurs verplaatsen voor u tussentijds de gevelsteiger. Duren de werkzaamheden langer dan gepland? Dat geen probleem. Wij breken de steiger af en nemen hem retour wanneer u dat wenst.

Superieure veiligheid bij particulier steigerverhuur

De steigers van SBA worden jaarlijks gekeurd en voldoen aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften. Onze steigerbouwers zijn VCA-opgeleid en dragen zonodig speciale persoonsbeveiligingsmiddelen. Elke opgebouwde steiger krijgt een veiligheidslabel hetgeen garandeert dat deze gemonteerd is volgens de wettelijke richtlijnen.

Vergunning

Soms is een vergunning nodig voor ‘oneigenlijk gebruik van gemeentegrond’. Wij nemen de aanvraag inclusief verlenging bij uitloop voor u uit handen. Aan de vergunningaanvraag zijn kosten voor leges verbonden.

Kosten steiger huren

De kosten voor het huren van een steiger zijn afhankelijk van de grootte van het pand en het benodigd steigermateriaal. Heeft uw pand veel erkers, uitbouwen of wilt u exact het tarief weten?
Neem contact met ons op.

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?

GEÏNTERESSEERD IN ONZE DIENSTEN?

WIJ ZIJN ER VOOR U

BENT U BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

WIJ ZIJN ER VOOR U

BENT U BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?